Beoordelingen van Stelios Utrecht

Recente recensies van Stelios Utrecht

5 sterren na 15 reviews

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, op tijd, prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk - jullie blijven de beste bezorgGriek in Utrecht! - maar ik heb nog nooit zo'n slechte bezorging gehad. Ik kreeg geen begroeting terug, het eten werd ruw in mijn handen geduwd/gepropt en vervolgens liep hij weg zonder ook maar iets te zeggen. Ronduit schandalig en onbeschoft!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de porties zijn zo groot dat ik er twee dagen van kan genieten! De bezorging heeft een ster minder gekregen omdat het eten later werd bezorgd dan was gewenst maar verder was alles prima!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging en lekker eten, met name het vegetarische gerecht was erg lekker.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By far my favourite place to order food in Utrecht. The mixed grill and souzouki are delicious! As is the cheesecake. :)

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Although I order bifteki many times from Stelios this time my bifteki was smelly.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel lekker hoor, maar vlak voor dat Stelios op vakantie ging, was dit gerecht €15.00 + €2 administratie+bezorgkosten. Nu is het € 2 duurder en voor dat bedrag werd de lamskotelet weggelaten. Toch wel een domper.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en snelle bezorging voor de verwachte tijd.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten top. Op èèn dingetje en dat waren de uien bij de giros. Die vond ik persoonlijk niet zo lekker. Voor de rest heel goed verzorgd en heel goed verpakt. Ga zeker de volgende keer hier ook weer bestellen. Oh ja de Baklava was ook top. De gast die ik had vond het vegetarische gerecht en de cheesecake ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Het servetje met de boodschap ‘Groeten van de dames uit de bediening, eet smakelijk’ konden wij enorm waarderen. Leuk dat ze ons nog van het restaurant herkenden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker gegeten. De bestelling was op tijd, netjes en warm aangeleverd en de kwaliteit van het eten is super. Ga zo door Team Stelios

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros! Bezorging was netjes en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, constante kwaliteit, bezorging conform afspraak. Grieks restaurant eten, maar dan gewoon thuis. Super!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd op aangegeven tijd. Het eten was nog goed warm en smaakte heerlijk. Zelfs de patat was nog lekker krokant. De choco-oreo taart was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.